AKSARAY / GÜZELYURT - Güzelyurt Halk Eğitimi Merkezi

Güzelyurt Halk Eğitimi Merkezi

Adres
YUKARI MAH. PROF.DR.NECDET SAĞLAM CAD. HALK EĞİTİM SİTESİ HALK EĞİTİM BLOK NO 52/1 GÜZELYURT / AKSARAY
Vizyon
TÜM ARZUMUZ; Kursiyerlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz GÜZELYURT HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE bulunmaktan gurur duysun. GÜZELYURT HALK EĞİTİM MERKEZİ’nde bulunmak bir ayrıcalık olarak kabul edilsin. Her yıl artan sayıda kursiyerimiz, meslek edinsin, hayat becerisi kazansın, yeteneklerini geliştirsin, yeni ufuklara yelken açsın ve başarıyı zevk alarak tatsınlar. Bizim yetiştirdiğimiz her kursiyerimiz, hayatta zorluklarla mücadele yeteneği kazansın. GÜZELYURT HALK EĞİTİM MERKEZİ mezunları evinden başlayarak ülke kalkınmasında ve huzurunda söz sahibi olsun. Bizim öğrencilerimiz güzel Türkçe aşığı olsun. Okulumuzda bulunan her birey yaptıklarının sorumluluğundan korkmasın. Gerekenleri yaparken gelecekle ilgili endişeleri olmasın.
Misyon
Bütün kursiyerlerin; öğrenebilecekleri kadar öğrenmelerini sağlamak, onların yurt sevgisi ile dolu olmalarını sağlamak, Atatürk’ü ve Atatürk İlkelerini iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli ve cesur, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyan, kendini önemseyen, insanlar olmalarını sağlamayı hedefliyoruz.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Kömürlü Kalorifer
Ulaşım
İlçe otobüsleri ile Aksaray Şehirler Arası Otobüs Terminalinden ve Şehir Merkezinden yapılmaktadır.
Aksaray İli Güzelyurt İlçesi
İl merkezine 35 km uzaklıkta olup ilçe merkezinde bulunmaktadır.